24/7 Hours Online Support +95 9 960162938 khin@batontours.com

NU ER DET TID TIL DIN REJSE

Don’t wait until the new year. Now is the time to get started on the new you!

Må ikke vente, indtil det nye år. Nu er det tid til at starte igen for dig!

previous arrow
next arrow
Slider

Myanmar Rejser

Hvordan får jeg et visum?

Alle besøgende til Myanmar skal medbringe et gyldigt pas og et Myanmar visum.
Passet skal være gyldigt i seks måneder ud over den tilsigtede længden af opholdet.

Visum kan fås hos din lokale Myanmar ambassade eller den nem at bruge on-line eVisa service. Omkostningerne ved en online visum US $ 50. Vi kan hjælpe dig til at få et visum, hvis nødvendigt.

Turist visum gyldighed udløber 90 dage efter udstedelsen og giver mulighed for en 28-dages, én indrejse besøg. Der er også 28-dages business visa, flere indrejser business visa, og 28-dages særlige visa for tidligere Myanmar borgere.

Meditation visa er også tilgængelige hvis du viser et brev af støtte fra klosteret, hvor du agter at meditere.

Der er en US $ 10 Afgang Skyldig i Yangon Lufthavn, når de forlader Myanmar.

Hvilket klima kan jeg forvente under mine feriedage?

Landet er i den tropiske zone og har monsunen vejret. Du kan støde på solen hele året. Men, juni til slutningen af september (25 – 35 grader) – regner sæson – du kunne bringe regnfrakke, paraplyer, flip-flops, osv. Du kan købe dem lokalt her billigere.

Oktober til slutningen af februar – Winter (17 – 40 grader) – du kan medbringe solbrille og hat til solen, solcreme (mange mennesker her bruger paraplyer eller hatte), solafskærmning til ansigt og krop.

Marts til slutningen af maj – sommersæsonen (30 – 45 grader).

Kan jeg bruge min telefon i landet?

De mobile telefonnumre fra andre lande faktisk ingen operere i Myanmar (Måske – vi ved ikke nok). Du kan nemt købe lokale sim-kort (af Telenor, Ooredoo, MPT) med 1500 Kyats og nødt til at påfylde 1000 Kyats minimum, både lokale og internationale opkald er til rådighed. Du kan medbringe dit håndsæt til internet, kamera, messenger-tjenester mv.

Hvad kan jeg bære under min rejse?

De korte bukser, nederdele eller afslørende tøj er ikke hensigtsmæssigt især besøger pagoder eller klostre såsom kulturelle steder. Myanmar er et konservativt og Buddhistiske kultur land, den beslaglagte iført magt offensiv og unrespectable. Vær opmærksom på med den lokale kultur.

De let tøj, der passende lavet med bomuld eller andre typer er ideelle til hele året rundt. En trøje eller en jakke og stikkontakter kan være nyttige for de koldere årstider når du besøger nogle zoner med høje bjerge, såsom Inle Sø, Kalaw når klimaet reducerer næsten 0 grader på natten.

Skoene kan være nyttige og nemmere når at besøge templer, klostre, eller de hemmelige steder, de er også tilgængelige på lokale markeder.

Er der nogen etikette skal sørges under rejsen?

Når du besøger Myanmar, der er nogle skikke og overbevisninger, rejsende bør være opmærksom på før de kom til landet for at undgå at fornærme nogen af de lokale.
Her er nogle nyttige tips at huske på, mens besøger. Hvis du har spørgsmål vedrørende etikette, når de rejser i Myanmar, spørg på vores ankomst briefing.
Der har været tilfælde for nylig hvor rejsende med synlige tatoveringer af Buddha har forårsaget lovovertrædelse. Hvis du har en tatovering af Buddha, du sikre det er omfattet i det offentlige.
Aldrig bære sko og strømper inde i en Pagoda eller Kloster, da de ikke er tilladt, selv om nogle klostre tillade fodtøj på grunden. Når du besøger nogens hjem, sko skal altid efterlades ved døren. Du skal også huske, at tæpper, måtter og andre former for gulvbelægning er beregnet til at være sad på, så bør undgå at gå på dem især med dine sko på.
Myanmar kjole er konservativ; derfor besøgende bør undgå at bære noget afslørende offentligt. I en Pagoda, bør mænd og kvinder undgå at bære ærmeløse shirts eller afslørende tøj.
Træd ikke over kroppen af nogen anden. Hvis denne situation er uundgåelig, spørg mig undskyldt først.
Når du tilbyder noget til en munk eller nonne eller en ældre person, bruge begge hænder. Med andre, bortset fra tilfældige transaktioner på butikker eller madboder bruge din højre hånd eller begge hænder for at være høflig i tilfælde af at give eller modtage gaver, etc.
Munke og nonner bør ikke berøres. Kvinder bør være forsigtig ikke at lade nogen del af deres krop røre en munks klæder.
Må ikke miste dit temperament. Desuden røre nogen ældre end dig på hovedet, kan også tolkes som en aggressiv handling og bør undgås.
Spørg før du tager billeder af mennesker, især munke.
Undgå udstationering eller sidder med buddhistiske billeder.
Ret ikke dine fødder på nogen eller noget. Samt, være sikker på ikke at sidde med fødderne pegede på en Buddha billede (sidde med korslagte ben eller med benene gemt bag dig).
Venligst lære et par ord af Myanmars sprog, det er altid meget værdsat. En Mingalaba (hej) går langt i enhver kultur.
Vis ikke hengivenhed offentligt.
Må ikke give penge direkte til en munk.
Træd ikke frivilligt på en munk skygge.
Må ikke acceptere nogen former for narkotika her. Sanktioner for narkotikahandel spænder fra fem års fængsel til en dødsdom.

Har jeg brug for at ansætte guiden?

For dem, der ønsker at rejse frit nemt gå med kun chauffør og bil. De fleste af vores chauffør taler engelsk og har mange års erfaring inden for turisme området.

Vores guider er nøje udvalgt fagfolk. Baton Tours tilbyder også stipendier til lærling guider fra fattige kår. lle Guides er fuldt orienteret før din rejse af vores meget erfarne tur manager.

Vi tilbyder to forskellige typer af guider til at hjælpe dig touring Myanmar.

Tur Guides
En tur guide vil ledsage dig gennem hele din rejse i Myanmar; fra ankomst til afgang. Rejseledere er stærkt anbefalet af Baton Tours fordi de besidder en perfekt beherskelse af modersmål og har også kendskab til Myanmars landskab og kulturelle normer. Vores turistguider er meget venlige, vidende og give dig den hjælp, du har brug for at opleve Myanmar fra den højeste Pagoda i den mindste landsby.
Til den mest behagelige rejse i Myanmar din tour guide vil være med dig hvert skridt på vejen.

Placering guider
En placering guide møder dig på en bestemt destination inden Myanmar såsom Inle Lake, Bagan etc. Placering guider er særligt vidende om det område, hvor de er stationeret og vil ledsage dig fra deres område til din næste destination før de rejser tilbage til deres post. De fleste placering guider taler godt, accent engelsk.

Hvis du har brug en guide til at tale noget andet end engelsk vi nødt til at give en tour guide fra Yangon. Placering guider kun taler engelsk. Du bedes venligst meddele os i god tid for denne tjenester.

Er der nogen lægebehandling i Myanmar?

Ingen vaccinationer eller vaccinationer er påkrævet medmindre der kommer fra eller gennem et inficeret område. Kunder bør skabe tilstrækkelig medicin med dem hvis det er nødvendigt og bør kontrollere for opdaterede sundhed anbefalinger før din afrejse til Myanmar med hensyn til hepatitis, malaria, tyfus, osv.

Ja, er det nødvendigt at bringe medicin, du bruger. Normalt fordi her ikke være den same og kan være vanskelige at finde, så råder vi dig ikke glemme at bringe din medicin i håndbagagen (håndbagage). Din sygesikring skal købe fra dit land. Du kan være nødt til at tage en form for din virksomhed eller klinik så når udgifterne sker her, kan udfylde denne formular at refundere tilbage fra din virksomhed eller klinik.
Med hensyn til forsikring lægehjælp i udlandet, verden SOS har en lokal repræsentant kontor i Yangon med 24-timers vagt service til nødevakuering og lægehjælp. Men altid bedre at tage dit helbred sikkerhed fra dit land.

Drikker kun renset flaskevand. Flaskevand er let tilgængelige og nogle hoteller give det gratis. Tag så meget flaskevand, som du tror, du har brug for din dag.

Kontakt os, hvis du ønsker detaljerede oplysninger om beredskabet sundhedsydelser til rådighed.

Hvilken mad kan jeg få i Myanmar?

Ris sidder i centrum af burmesiske køkken, med en række kød, fisk og vegetabilske retter serveres ved siden af. Curries, som denne gyldne æg sort, er også populære, mens noodle supper er spist nydes hele dagen.

Mohinga er en af landets nationale retter. Det er en duftende varmt og sur fiskesuppe tjente over nudler og er mest almindeligt spist til morgenmad. Andre burmesiske specialiteter omfatter grillet ox tunger, og Lahpet Thoke, en lækker syltede teblade salat.

Drikke te er en national tidsfordriv, og tehuse er en fast del af hverdagen burmesiske liv. Faktisk, vil du ikke finde sådan et stort antal tehuse og te kultur andre steder i Asien. Nogle gange virker det langt de fleste burmesiske folk drikker te på et givet tidspunkt.

Kan du rådgive hvad at bære penge klogt?

I dag de rejsende kan bruge Visa eller kreditkort, der er nok ATM i byerne og provision er 5000 Kyats til engangsbrug, du kan hæve maksimalt 300 USD om dagen. I Yangon og store byer kan ændres euro, men de penge mere anvendelige her er amerikanske dollars eller eksempel for måltider på hotellerne, shoppings, etc.

Vi anbefaler kraftigt, at den amerikanske dollars noter skal være nye, udfoldet, ufarvet hvis ikke du vil få lavere valutakurser eller de lokale banker ikke acceptere dem.

Vekselkursen i dag er 1USD = 1200 Kyats (eller) 1 EUR = 1340 Kyats (lokal penge) ca.

KORT

Hvordan er forsikring?

Vi anbefaler alle kunder at have den nødvendige personlige bagage, medicinsk og ulykkesforsikring før ankomst. SOS har på verdensplan en lokal repræsentant kontor i Yangon med en 24 timers vagt service til nødevakuering og lægehjælp.

Hvordan er elektricitet?

Spændingen i Myanmar er 220-230 volt AC. Stikkene er forskellige fra dem, der anvendes i dit land og kan have brug for en adapter, men Hoteller normalt give dem.

Ved strømafbrydelser, de fleste internationale hoteller har deres egne generatorer. Andre steder kan opleve strømafbrydelser og spændingsudsving kan beskadige elektro nisk udstyr såsom computere eller batteriopladere og telefon. Prøv at tage dette i betragtning og rejse med den nødvendige beskyttelse af disse apparater.

Kan du give shopping oplysninger i Myanmar?

Antikviteter
Folk kunstværker, betel kasser, støbt bronze vægte i mange dyre- og fugle figurer, gamle tekstiler, instrumenter til tatovering, og utallige andre mystiske men charmerende stykker.

Udskæringer
Myanmar håndværkere er højt uddannede i udskæringsmaterialer lige fra ben, træ og jade. Sandeltræ Buddha billeder eller figurer og smykker udskåret fra jade gør særligt værdifulde souvenirs.

Stoffer
Håndvævede bomuld og silke er rigeligt og i alle spektrets farver. Silk stykker vævet med hundrede eller flere rumfærger, som skaber indviklede mønstre, er unik for Myanmar. Stoffer og eksotiske tæpper håndvævede af de etniske bjergstammer er også tilgængelige.

Gems og Smykker
Med priser der passer til alle budgetter, jade, rubiner, safirer og perler af alle farver og størrelse er tilgængelige. Sølv og gyldne perler er en meget god investering.
To gange om året der er Gems Emporium Salg, hvor købere fra hele verden konkurrerer ved auktion.

Lak ware
Den mest repræsentative håndværk Myanmar, lak ware kommer i mange former: plain røde, sorte og guld, ætset med farve fyldt design eller forgyldt, udsmykket med spejl indlæg og falske perler. Emnerne spænder fra armbånd til at placere måtter til møbler.

Marionetter
Den dukketeater er en grand tradition for Myanmar kultur, med dukker engang bærer dårlige nyheder til kongerne, at menneskelige budbringere tør ikke ytre. Mange er tilgængelige i alle størrelser, smukt klædt i faux ædelstene og silke.

Malerier
De mange gallerier og butikker tilbyder udsøgte akvareller, et medium, hvori de lokale kunstnere excel. Der er mange gallerier i Yangon, Mandalay og Bagan, værd en eftermiddag browsing.

Keramik og kurvefletning
Glaseret ware bruges stadig i mange huse at opbevare korn, olie eller vand og produceret i stort antal til både privat brug og eksport. Cane eller bambus møbler, kurve, tasker og andre redskaber er rigeligt findes i mange markeder.

Sølvtøj
Kasser og artefakter sølv er hamret i hånden og de traditionelle elementer er små kasser i filigran eller hjælpearbejdet, viser traditionelle motiver, mytiske skabninger eller scener fra klassikerne. De mindre gøre fremragende bunkers.

Vægtæpper
Scener af det lokale liv eller traditionelle motiver er arbejdet i guld og sølv tråd; tal er dannet i silke og messing pailletter på en fløjl baggrund. Dette er en gammel tradition, og når kun anvendes i de kongelige slotte som rumdelere.

Kan jeg køre bilen i Myanmar?

Du skal have et gyldigt Myanmar kørekort at køre biler og motorcykler i Myanmar. Det er ulovligt at køre biler eller motorcykler i Myanmar på en udenlandsk eller internationalt kørekort.

Hvad at bringe?

Counter medicin, myggebalsam og en paraply (for sol eller regn). Et antibiotikum creme til mindre sår og skrammer, en ekstra briller, en lille lommelygte, eller forlygte.

Vi ønsker du har en god tur.

Kontakt

No. 151, Kone Baung (1) Lane, Shwe Paukkan,
Yangon, Myanmar.
Call Us:+95 1 69 54 78, +95 1 69 54 79, +95 9 420 71 32 46
Mobile: +95 9 960 16 29 38
email: khin@batontours.com

Vores Partnere