24/7 Hours Online Support +95 9 960162938 khin@batontours.com

6 DAGE MERGUI ARCHIPELAGO UDVIDELSE

Fra konsultere prisen? Efterlad en besked til khin@batontours.com )

Steder at besøg: Kawthoung (6Dage /5 Nætter)

Rejseplan Hverdagen

Dag 01: Fly til Kawthoung

Indsamlet i en sedan bil til indenrigslufthavn i Yangon til din rejse med fly til Kawthaung, kendt i kolonitiden som et punkt i Victoria, Er byen sydligste Myanmar. Ankomst til Kawthaung lufthavn, modtage dig ved bilen at overføre til dit hotel. Check ind på dit hotel og efter det, besøg byen herunder Victoria Punkt, Bayint Naung Bakke, 555 Bjerg, Pyi Daw Aye Pagoda  og Lokalt marked. Overnatning i Kawthaung.

Dag 02: Dag tilbage til Kawthoung øerne

Efter morgenmad på dit hotel, ombord til skibsflyvning kl 08.00 til Cockscomb Cockscomb Ø. Krydstogt langs Mergui kysten. Ankomst til Cockscomb Ø som er en del af Mergui’s øhav I Andamanhavet. Du kan svømme ved havet eller følge med tovet til lagunen. Frokost ved picnic kasse på Dunkin Ø (Satun Ø). Snorkling i Myin Kwar Ø. Og buffetmiddagen serveres på Thahtay Kyun (Rig Ø). Så forlader du på Kawthoung-broen og overførsel til hotellet. Overnatning i Kawthaung.

Dag 03: Familie afslapning ved Maliwun Vandfald

I dag er familien rekreation ved at besøge Maliwun  vandfald (38 km fra Kawthoung). For det første vil du besøge den naturlige varme kilde og afslappende dine foder ved forskellige vandtemperaturer i parken. Efter det, besøg et thailandsk lokalklosterel som er roligt beliggende i Maliwun byen. Efter det, tilbring din tid på Maliwun Vandfald og park. Tilbage til Kawthaung om eftermiddagen. Overnatning i Kawthaung.

Dag 04: Fly til Myeik

Flyv i dag til Myeik i 40 minutteral den ekstreme syd for landetciudad og vigtige by Tanintharyi Division. Ved ankomst, tjekke ind på dit hotel. Start ud af hotellet at observere byens lokale produkt kendt som “bløde krabber”, som er opdrættet på gårde i Kywe Gu landsby. Efter det, vi vil gå ud til det nærliggende værft at se, hvordan skibene er bygget i træ. Forlad værftet at se, hvordan fiskpastaen er lavet, også kendt som Ngapi behandles i Ye Myit Kyi landsbyen. Det sidste stop er lavet af cashewnødder. Frokost på en lokal restaurant. Efter frokost, besøg lokalt produkt “Spiselig fugl reden”. Derefter, vi vil besøge et kloster kaldet “Min Kyaung”, også kendt som “Kongens tempel”  i oversættelse. Endelig kan du sætte pris på skønheden i Myeiks landskab, dens historie og et imponerende syn Billede af berømte liggende Buddha af Myeik på den modsatte ø kaldet “Pa Htet Ø“.

Dag 05: Afslappende på en smuk Mergui Strand

Efter morgenmad,  afhent fra dit hotel og afgang til Seik Ngel Mole. Ankomme på “Dome Ø” (Ross Ø). Ankomst til Moken Landsby (Salon). Oplev og tur rundt på øen. Snak med Salone familier og lære deres livsstil. Ankomst til Nathamee Yae Twin Ø (Drakes Ø). Først nyd en picnic frokost og derefter afslappende tid på den hvide sandstrand. Afslappende, Dykning, svømning, Fiskeri sjov, Besøge den smukke strand Natthamee Yae Twin. Om aftenen, afgang til Myeik. Ankomst til Seik Ngel anløbsbro og derefter overføre til dit hotel.

Dag 06: Flyv tilbage til Yangon

I dag er det gratis og nemt på dit hotel før afrejse til lufthavn. Klokken 13:00, transfer af bilen til lufthavnen at flyve tilbage til Yangon. Ved ankomst, modtage dig af chaufføren og bilen at slippe dig på dit sted. Slutningen af turen.

Service inkluderet:

 • Beskrevet Rejse
 • Engelsk vejledning i den del, hvor du har brug for tjenesten
 • Transporter med privat bil ifølge rejseplan
 • Transporter fra lufthavn til hotel og omvendt
 • Hotel værelser med daglig morgenmad
 • Speedbåd for en dag til øerne i Kawthaung og Myeik
 • Picnic frokost og Buffet middag for en dag til øerne i Kawthaung, Picnic frokost for en dag til øerne i Myeik
 • Interne flyvninger
 • To oprensede drikkevand flasker og to forfriskning håndklæder per person per dag

Services Undtaget:

  • Måltider & Beverages
  • Guide Tjenester (bortset fra service inkluderet)
  • Fly International
  • Personlige udgifter såsom mundstykker, kamera skat mv

Myanmar Timer

Myanmar Calendar

May 2021
M T W T F S S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Kontakt

No. 151, Kone Baung (1) Lane, Shwe Paukkan,
Yangon, Myanmar.
Call Us:+95 1 69 54 78, +95 1 69 54 79, +95 9 420 71 32 46
Mobile: +95 9 960 16 29 38
email: khin@batontours.com

Vores Partnere