24/7 Hours Online Support +95 9 960162938 khin@batontours.com

Start & Afslut – Yangon
Varighed – 4 dage 3 nætter
Engelsktalende Chauffør (Guide til rådighed *)
Daglig morgenmad
Alle hoteloverførsler
Transport – Aircondition Bil
Indkvartering – 4-stjernede hoteller
Lokale skatter og Afgifter

4 DAGE GYLDEN KLIPPE UDVIDELSE

Fra konsultere prisen? Efterlad en besked til khin@batontours.com )

Steder at besøg: Yangon – Hpa An – Mawlamyine – Gylden Klippe – Bago – Yangon (4 Dage / 3 Nætter)

Rejseplan Hverdagen

Dag 01: Vej til Hpa An – Sydlige Myanmar

Tidligt om morgenen kører ca 291 kms (5 timer) til Hpa An, Hovedstaden i Kayin Stat (hjem for Karen folkene). Hpa An er en energisk, venlig by på bredden af Thanlwin-floden, Hovedattraktionerne er spredt omkring det smukke omkringliggende landskab. Se lokalbefolkningenes autentiske liv og naturlige skønheder i skoven og gårde på drevet. Frokost på lokal restaurant og besøg Bayin Nyi  hulen med sin varme kildevand og Kawkon hulen, en naturlig kalkstenhule. Overfladen af klippen er overdådigt dekoreret med forskellige former for ler buddha billeder og  votive tabletter.  Ankomst til Hpa An og besøg Kyaungkalap  søjlen eller klippen, stående ren ud af en sø gør dette kloster, pagoda og Nat helligdom en af de mest fotograferede steder i alle Kayin Stat. Dette er et populært pilgrimssted Tæt på Hpa-An by. Om aftenen, du kan gå langs Thanlwin-flodens steder. Overnatning i Hpa An.

Dag 02 Vej til Mawlamyine – Sydlige Myanmar

Efter morgenmad, besøg i Mt Zwekabin, den højeste af en kæde af kalksten-bjerge 2372 fod (723 meter), er kronet af en stupa, sagde at indeholde et bud af Buddha. Det er en lang tur til toppen så vi anbefaler en tidlig start. Hvis du ankommer kl. 11.00  du kan bevidne fodring af bjergens aber. Bjerget byder på fantastisk udsigt over Kayin-landet. Besøg Lumbini Park, som ligger i bunden af bjerget, herunder Bodhi Ta Htaung Pagoda, og Kyauktalone Kloster. Derefter kører du til Mawlamyine – Mon stat (60 km – omkring 1 og en halv time). Stop i Thaton, den tidligere hovedstad i det Mon kongerige som er mellem Hpa An og Thaton (hovedstaden i Mon Stat). Ankommer Mawlamyine om aftenen. Overnatning i Mawlamyine.

Dag 03: Vej til Gylden Klippe – Sydlige Myanmar

Sightseeing højdepunkter i morges til Mawlamyine marked, nyd panoramaudsigt over byen og Kyaik Thanlan Paogda og Win SeinTawya, verdens største tilbagelænet buddha billede. Derefter kører du til Kyaikhtio (Gylden Klippe) (167 km – 2:30 timer). Ved ankomsten til baselejren, kør op 45 minutter ved åben lastbil  til toppen af bjerget. Kyaikhtio Pagoda står på en guldforgyldt klods usædvanligt ophængt på kanten af bakken, som er 1102 meter over havets overflade. Du bør kun tage lette rygsæk og sko at klatre op ad bjerget da kun en nat vil være på toppen af bjerget. Spekulerer på, hvordan denne Golden Pagoda 7,8 meter høj og granit sten siddepinde usikkert på en enkelt streng af hår af Buddha. Nyd solnedgangen over bakken lås med panoramaudsigt over Sittaung-dalen, med grøn skov og bjergkæder. Overnatning i Kyaikhtio.

Dag 04: Bago og tilbage til Yangon – Sydlige Myanmar

Tidlig morgen, stå op for at nyde solopgangen.  Efter morgenmad på hotel, klatre ned ved åben lastbil til baselejren at fortsætte til Bago, en gammel hovedstad i Mon Kongeriget i det 15. århundrede (117 km – 2 timer). Besøg Shwemawdaw Pagoda, en af de mest ærede pagoder i Myanmar. Spis frokost på en lokal restaurant og besøg Shwe Tha Lyaung  det smukkeste tilbagelænet buddha billede i Myanmar, Hin Thargone Pagoda med sin legendariske Hamsa mandlige og kvindelige fugle, Slange pagoda, Kyaik Pun Pagoda med sine fire kæmpe Buddha billeder. Gå tilbage til Yangon og check ind på dit hotel.

Service inkluderet:

 • Beskrevet Rejse
 • Dansk guide/tysk vejlening eller engelske guider (afhænger af dit valg fra budgettet)
 • Zone Gebyrer (hvis du tager valget med guide)
 • Transporter med privat bil ifølge rejseplan
 • Åben lastbil op / ned Gylden Klippe (hvis du tager valget med guide)
 • Hotel værelser med daglig morgenmad
 • To oprensede drikkevand flasker og to forfriskning håndklæder per person per dag

Services Undtaget:

   • Måltider & Beverages
   • Dansk guide/tysk vejlening eller engelske guider (afhænger af dit valg fra budgettet)
   • Zone Gebyrer (hvis du tager valget uden guide)
   • Åben lastbil op / ned Gylden Klippe (hvis du tager valget uden guide)
   • Fly International
   • Personlige udgifter såsom mundstykker, kamera skat mv

Myanmar Timer

Myanmar Calendar

May 2021
M T W T F S S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Kontakt

  No. 151, Kone Baung (1) Lane, Shwe Paukkan,
  Yangon, Myanmar.
  Call Us:+95 1 69 54 78, +95 1 69 54 79, +95 9 420 71 32 46
  Mobile: +95 9 960 16 29 38
  email: khin@batontours.com

   Vores Partnere