24/7 Hours Online Support +95 9 960162938 khin@batontours.com

21 DAGE BURMA EVENTYR REJSE

Fra konsultere prisen? Efterlad en besked til khin@batontours.com )

Steder at besøg: Yangon – (Sydlige Myanmar eller Vestlige Myanmar i mulighed) – Mandalay – Mingun – Sagaing – Amarapura – (Den smukkeste togtur eller vandreture i Kyaing Tong i Shan Stat mulighed) – Inle Sø – Sankar – Kakku – Pindaya – Kalaw – Bagan – Mont Popa – Yangon (21 Dage /20 Nætter)

Rejseplan Hverdagen

Dag 01: Ankomst i Yangon

Ved ankomsten til Yangon International Lufthavn  du vil blive mødt af vores chauffør og overført til dit hotel. Resten af dagen fri tid til at udforske Yangon, den gyldne port til Myanmar. Placeringen af dit hotel er i området er hvor mange lokale mennesker, der bor på de travle gader. Overnatning i Yangon.

DEL I – Mulighed (A) Udforsk den sydøstlige region i Myanmar
Dag 02: Vej til Hpa An – Sydlige Myanmar

Tidligt om morgenen kører ca 291 kms (5 timer) til Hpa An, Hovedstaden i Kayin Stat (hjem for Karen folkene). Hpa An er en energisk, venlig by på bredden af Thanlwin-floden, Hovedattraktionerne er spredt omkring det smukke omkringliggende landskab. Se lokalbefolkningenes autentiske liv og naturlige skønheder i skoven og gårde på drevet. Frokost på lokal restaurant og besøg Bayin Nyi  hulen med sin varme kildevand og Kawkon hulen, en naturlig kalkstenhule. Overfladen af klippen er overdådigt dekoreret med forskellige former for ler buddha billeder og  votive tabletter.  Ankomst til Hpa An og besøg Kyaungkalap  søjlen eller klippen, stående ren ud af en sø gør dette kloster, pagoda og Nat helligdom en af de mest fotograferede steder i alle Kayin Stat. Dette er et populært pilgrimssted Tæt på Hpa-An by. Om aftenen, du kan gå langs Thanlwin-flodens steder. Overnatning i Hpa An.

Dag 03: Vej til Mawlamyine – Sydlige Myanmar

Efter morgenmad, besøg i Mt Zwekabin, den højeste af en kæde af kalksten-bjerge 2372 fod (723 meter), er kronet af en stupa, sagde at indeholde et bud af Buddha. Det er en lang tur til toppen så vi anbefaler en tidlig start. Hvis du ankommer kl. 11.00  du kan bevidne fodring af bjergens aber. Bjerget byder på fantastisk udsigt over Kayin-landet. Besøg Lumbini Park, som ligger i bunden af bjerget, herunder Bodhi Ta Htaung Pagoda, og Kyauktalone Kloster. Derefter kører du til Mawlamyine – Mon stat (60 km – omkring 1 og en halv time). Stop i Thaton, den tidligere hovedstad i det Mon kongerige som er mellem Hpa An og Thaton (hovedstaden i Mon Stat). Ankommer Mawlamyine om aftenen. Overnatning i Mawlamyine.

Dag 04: Vej til Gylden Klippe – Sydlige Myanmar

Sightseeing højdepunkter i morges til Mawlamyine marked, nyd panoramaudsigt over byen og Kyaik Thanlan Paogda og Win SeinTawya, verdens største tilbagelænet buddha billede. Derefter kører du til Kyaikhtio (Gylden Klippe) (167 km – 2:30 timer). Ved ankomsten til baselejren, kør op 45 minutter ved åben lastbil  til toppen af bjerget. Kyaikhtio Pagoda står på en guldforgyldt klods usædvanligt ophængt på kanten af bakken, som er 1102 meter over havets overflade. Du bør kun tage lette rygsæk og sko at klatre op ad bjerget da kun en nat vil være på toppen af bjerget. Spekulerer på, hvordan denne Golden Pagoda 7,8 meter høj og granit sten siddepinde usikkert på en enkelt streng af hår af Buddha. Nyd solnedgangen over bakken lås med panoramaudsigt over Sittaung-dalen, med grøn skov og bjergkæder. Overnatning i Kyaikhtio.

Dag 05: Bago og tilbage til Yangon – Sydlige Myanmar

Tidlig morgen, stå op for at nyde solopgangen.  Efter morgenmad på hotel, klatre ned ved åben lastbil til baselejren at fortsætte til Bago, en gammel hovedstad i Mon Kongeriget i det 15. århundrede (117 km – 2 timer). Besøg Shwemawdaw Pagoda, en af de mest ærede pagoder i Myanmar. Spis frokost på en lokal restaurant og besøg Shwe Tha Lyaung  det smukkeste tilbagelænet buddha billede i Myanmar, Hin Thargone Pagoda med sin legendariske Hamsa mandlige og kvindelige fugle, Slange pagoda, Kyaik Pun Pagoda med sine fire kæmpe Buddha billeder. Gå tilbage til Yangon og check ind på dit hotel.

DEL II – Mulighed (B) Til mystiske Mrauk U
Dag 02: Fly til Sittwe, med båd til Mrauk U

Flyve til Sittwe og Overførsel til Sittwe anløbsbroen hvor den offentlige båd (5 timer) adresser til Mrauk U, hovedstaden i Rakhine i det 15. århundrede, da det havde stor rigdom og var en vigtig kommerciel havn. Rejsen på Kaladan-floden  tager dig op gennem gennem skiftende natur, mod bakken omkring Mrauk U. Byen har stor charme med er mange lokale markeder, massivt træ og bambushuse, kanaler, bakker og venlige mennesker. Nogle af de gamle pagoder og ruiner kan besøges til fods eller en hestevogn, bullock vogn eller køretøj fra byen. Ved ankomsten, check-in på dit hotel. Overnatning i Mrauk U.

Dag 03: Mrauk U

Efter morgenmad, besøge mest berømte er Shittaung Pagoda, måske den bedst bevarede pagoda, og hjem til omkring 80.000 hellige Buddha billeder. Tredive-tre mindre, stiger fra platform til platform,de estilo similar lignende i stil til Indonesiens Borobudur, flanker den store centrale stupa. Inde i pagoden er som en labyrint og det er fascinerende at vandre gennem de indre passager, beundrende reliefs og Buddha billeder i nicher. Besøg Andaw Pagoda, et otte sidet monument som er mindre end Shittaung, men med et lignende lineært layout. Modsat Shittaung, besøg Dukkanthein  ” Ordinering Hal “, en konstruktion af laterit og sandsten klodser der ligner en enorm bunker udefra. Nyd solnedgangen på Harre Taung Pagoda  Bakke. Overnatning i Mrauk U.

Dag 04: Chin Landsby

Efter morgenmad på hotellet, besøg Mrauk U Lokale marked  og Koe Thaung Temple. Så fortsæt med båd til Chin tatovering området og besøg tre Chin tatovering Landsbyer og en tur til hillstammen folk. Besøg et vævningsprojekt på Chin Landsby. Landsbyboerne har en meget grundlæggende livsstil. Nogle tatovering damer er meget stolte af deres ansigts tatovering design og glade for at tage stilling til fotografier. Landsbyboerne er meget varme og venlige mennesker. En madpakke er inkluderet. Tilbage til Mrauk U for din overnatning.

Dag 05: Flyv tilbage til Yangon

Tidlig morgen, Check ud på hotel og tag et kørsel til anløbsbro og Vende tilbage til Sittwe  med båd. Overførsel til Sittwe lufthavn til afgang fly til Yangon. Udforsk Yangon inden for rækkevidde. Overnatning i Yangon.

Dag 06: Nat Bus til Mandalay

Efter morgenmaden, besøg den massiv Shwedagon Pagoda. Oplev den gyldne skønhed og historie i den hellige Pagoda. Blive overrasket over denne storslåede stykke gyldne arkitektur og en af de vidundere i verden. Besøg Chauk Htat Gyi Pagoda  med den gigantiske liggende Buddha. Tag smukke billeder af Karaweik have  og Bogyoke Markedet  hvor du kan finde smykker og traditionelle produktsalg ligesom hjemmesko, longyi, etc. Gå gennem byens centrum og beundre den rustikke koloniale bygninger. Om aftenen, Overførsel til busstoppested Aung Min Galar til turen natbus til Mandalay.

Dag 07: Mandalay og Mingun

Morgen besøg i Mahamuni Pagoda, Mandalay mest sagnomspundne religiøse monument hvor du vil have en ærefrygt inspirerende billede af en Buddha billede dækket med chunky lag af guld folier. Efter det, overførsel til anløbsbro at nyde sejltur gennem Irrawaddy-floden til Mingun.  Mingun ligger omkring 11 km (en time hver vej) at besøge landsby og berømte steder som Mingun Pathodawgyi, Pondawpaya, Settawya og den  legendariske Mingun Klokke. Om aftenen, besøg Mandalay Bakke og dens omgivelser såsom Shwe Nan Daw Kyaung (eller Gylden Palads Kloster), det Kuthodaw Pagoda, solnedgang ved Mandalay Bakke. Overnatning i Mandalay.

 

Dag 08: Sagaing og Amarapura

Om morgenen, besøg den Sagaing Bakke, hvor man kan se de hvide og guld Pagoder i søgen efter ro langs Irrawaddy-floden. Lær klosterlivet nonner på bakken. Besøg Pagoda Swan Oo Ponyashin  og U Min Thone Sae. Overførsel til den antikke by Inwa  og ride en hest transport (Ponny-tramp) på klokketårnet Nanmyint, kloster Maha Aungmyae Bonzan  lavet med stuk mursten og kloster Bagayar, berømt for sine imponerende udsmykkede teak træ udskæringer. Retur til Mandalay.

DEL II – Mulighed (A) Den smukkeste togtur
Dag 09: Vej til Pyin Oo Lwin

Morgen kører til Pyin Oo Lwin (60 km – 1 time).På vejen kan du nyde naturskønne udsigter over grønne landbrugsjord med traditionelle plantager og Frodige træer vokser på bjergskråninger. Ankomme til Pyin Oo Lwin, sightseeing omfatter: spadseretur rundt “Purcell Tårn “, og besøge Botanisk have  hvor forskellige slags træer og flerfarvede blomster er i overflod, tilbyder storslået udsigt, Pwe Kauk  vandfald og Maha Ann Htoo Kanthar Pagoda.  Overnatning i Pyin Oo Lwin.

Dag 10: Tog tur til Sibaw

Denne tidlige morgen overførsel til togstationen til din togtur til det nordlige Shan-stat. Gå til Naung Peng  ved lokaltog. Toget forlader klokken 08.00 og turen er bare dejlig med forskellige erfaringer passerer gennem “Goktiek Viadukt” – et monster af sølv geometri “, som blev bygget i 1901 med højden af 102 m, den største jernbane i verden. Efter ankommer Naung Peng med tog, fortsæt med bil til Thibaw (Sibaw) tidligere en boligby Shan leder, kendt som sawbwa. På vej, besøg lokale skole og Shan landsbyer. Ankomm Hsibaw om aftenen. Overnatning i Hsibaw.

Dag 11: Vandreture i Sibaw

I morges, tag soft trekking i et par timer gennem sæsonmæssige vegetabilske afgrøde og ris uafskallet Tai (Shan) landsby. Kom på båd fra en af floderbyen i stedet for at gå tilbage hele vejen til byen, at nyde smukke sightseeing i Dotthawaddy Floden.

Dag 12: Tilbage til Mandalay

Efter morgenmad, kør tilbage til Mandalay, undervejs besøg Bawgyo Sibaw pagoda, en af de største og ældste og mest ærede i den nordlige shan stat. Så fortsæt til Mandalay du har mulighed for at se den berømte “Gokhteik Viadukt” i en afstand som blev rejst i 1901 af amerikaneren siger verdensbroen næststørste stål.  Det betragtes viadukten verdens største jernbane på det tidspunkt  på grund af dets tekniske og transportmæssige problemer. Ankomme i Mandalay om aftenen. Overnatning i Mandalay.

Dag 13: Fly til Inle Sø

Flyv til Heho, derefter en overførsel til Inle Sø. På den måde, kan du besøge Nyaung Shwe. Nyaung Shwe marked  og Shwe Yan Pyay  kloster. Overfør med båd til Inle Sø. En udflugt med båd på Inle Lake vil omfatte at se de berømte ben-roere, los típicos jardines flotantes, typiske flydende haver, lokale fangst metoder og landsbylivet  på Ywa Ma ogNam Pam. Nyd en frokost på en lokal restaurant på søen. Se Phaungdaw Oo pagoden, Nga Phe Chaung Kloster. Overnat på søen eller i Nyaung Shwe.

DEL II – Mulighed (B) Vandreture i Kyaing Tong
Dag 09: Fly til Kyaing Tong

Overførsel til lufthavnen til flyvningen til Kyaing Tong,  Den tidligere Shan hovedstad. Ved ankomsten, overfør til dit hotel. Sightseeing i Kyaing Tong starter med Maha Myat Muni pagoda bolig Mandalay stil Buddha billede og i nærheden af et kloster hvor munkene lærer “Khun” sprog, som meget ligner den, der anvendes i det nordlige Thailand. Overnatning i Kyaing Tong.

Dag 10: Vandreture til Pin Thouk

Efter morgenmad, Din lokale station guide vil møde dig på hotellet til en vandretur i Pin Tauk-områdetpara (Lahu, Akha, An stammer). Det tager en times kørsel i bil mod nord retning passerer rismarker og Shan landsbyer. Frodig blandet monsun skov med udsigt til sletten ris marker ser ud som en enorm, grøn lappearbejde tæppe skinnende i vandet af de oversvømmede paddy felter. Din lokale guide vil introducere dig til landsbyerne i Aka og En stammer. Nogle bliver døbt, nogle stammer stadig animerer. Turen er ikke svært, og kan gøres langsomt. Tre timers rundtur,  besøg sølv hoved kjoler “Akha stammerne” og sorte tænder “An stammerne”. Det An folk, der vides at være den venligeste stamme, da der ikke er noget tilfælde i dag hvor et Ann-medlem nogensinde har været voldeligt. Besøg landsbyerne, herunder besøg af husene. Sidste eftermiddag kommer tilbage til Kyaing Tong for natten.

Dag 11: Vandreture til Kone Pack

Efter morgenmaden på hotellet, 1 times kørsel gennem gyldne rismarker. Tre timers tur op ad bakke til Kong Pack  at besøge “Lahu Shee” landsbyer som er over 1500 meter over havets overflade med smukt landskab. 2 og en halv time ned ad bakke til Wan Naung Sar  sølv Palaung landsby og tilbage til hotellet om aftenen.

Dag 12: Vandreture til Loi Mwe

Tidlig morgen 2 timers kørsel til Loimwe, en gamle koloniale by  med farverige forskellige stammer. Hovedattraktionen er landskabet på klatre til Loimwe det passerer gennem skove, rækkehuse rismarker og en sø. Der er flere stop for at besøge forskellige landsbyer; Wan Lun Shan Landsby, derefter gå og udforske livet af de indfødte folk i landsbyen, Ho Lup  det er Akha landsbyen hvor man kan se de traditionelle Akha stammerne med deres farverige kjoler. Besøg også Naung Cho Wa  stammen – i tider med headhuntere, nu til dags de lever på pærer og andre frugter og Pan Wai – Lahu Landsby.  Retur til Kyaing Tong og indkvartering.

Dag 13: Fly til Inle Sø

Flyv til Heho, derefter en overførsel til Inle Sø. På den måde, kan du besøge Nyaung Shwe. Nyaung Shwe marked  og Shwe Yan Pyay  kloster. Overfør med båd til Inle Sø. En udflugt med båd på Inle Lake vil omfatte at se de berømte ben-roere, los típicos jardines flotantes, typiske flydende haver, lokale fangst metoder og landsbylivet  på Ywa Ma ogNam Pam. Nyd en frokost på en lokal restaurant på søen. Se Phaungdaw Oo pagoden, Nga Phe Chaung Kloster. Overnat på søen eller i Nyaung Shwe.

Dag 14: Sankar

Efter morgenmad på hotellet, besøg på Sankar (2 timer ca. ) med båd. Besøg 5 dage marked ved landsbyen Kyauk Daing ( Shan ) , de lever primært i keramiske værker. Som du går gennem landsbyen Sankar , du kan se fabrikken lokal ris mølle , ved oxcart hjul. uberørt kultur og traditionelle livsstil eller etniske grupper Pa- O og Intha beboede område omkring Sankar og Hmawbi. Det er en udflugt ned til søen med smuk natur, blomstrende træer og bosættelser punkter på begge sider af kanalen, som du kan se. Frokost og middag på lokale restauranter og overnatning Sø eller Nyaung Shwe .

Dag 15: Kakku

Om morgenen besøge ruinerne og tabte tid Kakku Pagodas, som de er i landsbyen område Stamme Pa O. Tusindvis af små stupaer omkring den vigtigste pagode i en stor kreds. Stupaer og Buddha billeder er dekoreret med stuk. På vej tilbage, besøge vingården af Taunggyi Aye Thar Yar. Overnatning i Nyaung Shwe.

Dag 16: Pindaya og Kalaw

Efter morgenmaden, overførsel til Pindaya , en lille stille by hvor besøge Pindaya huler med Buddha billeder i mange forskellige positioner. Besøg Sin Guang kloster og Parasol Handmade arbejder. Derefter køre til Kalaw, 70 kilometer vest for Taunggyi, hovedstaden i det sydlige Shan State. Det var en meget populær hill station under det britiske æra. Det ligger 1320m over havets overflade, med køligt og behageligt klima. Overnatning i Kalaw.

Dag 17: Fly til Bagan

Tidlig flyvning til Bagan og overføre til dit hotel for check-in. Højdepunkter på formiddagens tur inkluderer Shwezigon Pagoda – prototypen af pagoder i Myanmar,Wetkyi In Gu Byauk Gyi, templet med sin fine kalkmalerier tempera der skildrer livshistorier af Buddha,og Ananda Temple  mere æstetisk smukke monument i Bagan. Nyd frokost på en restaurant ved floden. Om eftermiddagen besøger en workshop for håndværkere at opdage den indviklede proces med at gøre lacquerware. Fortsæt til Manuha Temple med sin store Buddha billede sidder på en relativt lille skrin illustrerer melankoli et indelukket konge. Nanbaya Temple  med sin bemærkes perforeret vinduer og friser det er en enestående sandsten monument, Det siges at have været residens for kong Manuha. Næste er den Myingaba Gu Byauk Gyi Temple, Mon stil tempel kendt for sine fine kalkmalerier bevaret af UNESCO. Et besøg på pagode Shwesandaw  et perfekt sted at nyde en storslået solnedgang afslutter dagen. Overnatning i Bagan.

Dag 18: Rul elektriske cykler i Bagan

Efter morgenmaden omkring 8:00 3 timer touring cykler vil begynde på hotellet at besøge Old Bagan Shwegugyi, Dhammayangyi y Thetbyinyu templer  på tværs af vejen fra oksekærre at få en anden rejseoplevelse gennem monumenter i Bagan. Tag en pause på den lokale cafe at have kolde drikke i skyggen. Retur til hotellet. Om eftermiddagen, tage turen med hestevogn af folket Taung Phee  og besøge klosteret Nat Laung Kyang  og nyde solnedgangen på Bu Paya. Retur til hotellet. Overnatning i Bagan.

Dag 19: Besøg på Mt.Popa

Om morgenen en naturskøn tur på 50 km 1 time og en halv kørsel til Mount Popa, en uddød vulkan og en oase på sletterne svedet Myingyan. Det er blandt den lokale befolkning, Mount Popa er kendt som hjemsted for de “NAT” ånder. Lær den historie og kultur af de 37 Nats af Mount Popa. Til alle sportsbegejstrede, er der tid til at forcere de 777 trin til toppen af vulkansk prop, visningen er betagende. Frokost på Mountain Popa, med den storslåede gennem kløften og modne træer og vende tilbage til Bagan. Fri tid i eftermiddag. Overnatning i Bagan.

t)Dag 20: Flyv tilbage til Yangon

Overførsel til Heho lufthavn til flyvningen tilbage til Yangon. Vores chauffør vil møde dig og køre dig til dit hotel. Resten af dagen er fri til at forfølge dine individuelle interesser. Overnatning i Yangon.

Dag 21: Afgang Yangon

Dagen er fri til at gøre nogle sidste minut shopping på Bogyoke Marked eller nyde panoramaudsigten af Sakura Tower. Overførsel til Yangon Internationale Lufthavn. Slutningen af turen.

Service inkluderet:

 • Beskrevet Rejse
 • Dansk guide/tysk vejlening eller engelske guider (afhænger af dit valg fra budgettet)
 • Zone Gebyrer (hvis du tager valget med guide)
 • Transporter med privat bil ifølge rejseplan
 • Båd i Inle Sø, i Mingun
 • Elektriske cykler & hestevogn i Bagan
 • Kort tur med båd og hestevogn i Inwa (hvis du tager valget med guide)
 • Åben lastbil op / ned Gylden Klippe (hvis du tager valget med guide)
 • Offentlig båd i Mrauk U
 • Privat båd til Chin Villages
 • Nat Bus til Mandalay
 • Tog i Naung Peng
 • Lokal vandrer guide i Sibaw, i Kyaing Tong
 • Transporter fra lufthavn til hotel og omvendt
 • Hotel værelser med daglig morgenmad
 • Interne flyvninger
 • To oprensede drikkevand flasker og to forfriskning håndklæder per person per dag

Services Undtaget:

  • Måltider & Beverages
  • Dansk guide/tysk vejlening eller engelske guider (afhænger af dit valg fra budgettet)
  • Zone Gebyrer (hvis du tager valget uden guide)
  • Kort tur med båd og hestevogn i Inwa (hvis du tager valget uden guide)
  • Fly International
  • Åben lastbil op / ned Gylden Klippe (hvis du tager valget uden guide)
  • Personlige udgifter såsom mundstykker, kamera skat mv

Myanmar Timer

Myanmar Calendar

May 2021
M T W T F S S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Kontakt

No. 151, Kone Baung (1) Lane, Shwe Paukkan,
Yangon, Myanmar.
Call Us:+95 1 69 54 78, +95 1 69 54 79, +95 9 420 71 32 46
Mobile: +95 9 960 16 29 38
email: khin@batontours.com

Vores Partnere