24/7 Hours Online Support +95 9 960162938 khin@batontours.com

15 DAGE BURMA KULTUR REJSE

Fra konsultere prisen? Efterlad en besked til khin@batontours.com )

Steder at besøg: Yangon –  Pyay – Akauk Bakke – Bagan  – Mt.Popa – Mandalay – Amarapura – Mingun – Sagaing – Inwa – Inle Sø – Indein – Yangon (15 Dage /14 nætter)

Rejseplan Hverdagen

Dag 01: Ankomst i Yangon

Ved ankomsten til Yangon International Lufthavn  du vil blive mødt af vores chauffør og overført til dit hotel. Så, envandretur der omfatter den gamle bymidte i kolonistil, den gyldne Sule Pagoda går tilbage mere end 2.600 år, fortsætte den berømte Strand Hotel, et godt eksempel på britisk kolonial arkitektur. Overnatning i Yangon.

Dag 02: Opdagelse af Yangon

Oplev den gyldne skønhed og historie i den hellige Shwedagon Pagoda. Blive overrasket over denne storslåede stykke gyldne arkitektur og en af de vidundere i verden.  Bagefter fortsæt med at besøge National Museum, så du kan lære Burma litteratur og brugerdefinerede. Spis frokost på en lokal restaurant. Om eftermiddagen besøger vi Karaweikhaven for at tage smukke billeder med baggrunden af grønne træer og idylliske søer. En tur i det kinesiske kvarter på Calle 19 om eftermiddagen. Overnatning i Yangon.

Dag 03: Vej til Pyay

Morgen afgang til Pyay i bil. Pyay er et vigtigt handelscentrum Til handel mellem Ayeyarwady Delta, central og øvre Myanmar og Rakhine State. Den gamle Sri Ksetra (Pyu gamle by i sanskrit) der blomstrede over 1000 år mellem 200 BC og AD900 ligger kun 8 km sydøst for moderne Pyay. For nylig blev Sri Ksetra anerkendt af FN som en verdensarv. Besøg Shwe Myet Hman Pagoda  (Hvilket betyder buda med gyldne briller), besøg Hmawzz Museum (Sri Ksetra). Overnatning i Pyay.

Dag 04: Akauk Bakke

Om morgenen besøg Pyay Shwe Sandaw Pagoda, som er den mest elegante pagoda i byen. Derefter kører du til Akauk Bakke (ca. 1 times kørsel) som ligger ved den vestlige bred af Ayeyarwaddy-floden. Kørsel langs en ujævn vej ca. 45 minutter passerer gennem Htone Bo landsby, derfra tage en bådtur til Akauk Bakke. Buddha billederne er smukt udskårne i forskellige størrelser og stilarter ind i Ayeyarwaddy-flodbredden. Kør tilbage til Pyay og natten over i Pyay.

Dag 05: Vej til Bagan

Efter morgenmad om morgenen og på hotellet, udflugt til Baw Baw Gyi Paya  og den ældste terningformet stupa, BE BE Paya  som er over 45 meter høj. Frokost på en lokal restaurant. Herefter kører du til Bagan (340 km – 6 timer). Ankomme Bagan om aftenen. Overnatning i Bagan.

Dag 06: Bagan Templer

Efter morgenmaden skiller sig ud i morges på Ananda Tempel  i Old Bagan, mere æstetisk smukke monument i Bagan.  Besøg Taung Phee landsbyen  og besøg klosteret Nat Laung Kyang  og nyd den smukke udsigt fra Bu Paya. Spis frokost på den lokale restaurant. Om eftermiddagen, besøg Shwezigon pagoden – prototypen af pagoder i Myanmar, Wetkyi In Gu Byauk Gyi, templet med sin fine kalkmalerier tempera der skildrer livshistorier af Buddha, og drage fordel af solnedgangen af Shwesandaw pagoden et perfekt sted at nyde en storslået solnedgang slutter dagen. Overnatning i Bagan.

Dag 07: Oplev mere i Bagan

Efter morgenmaden tager du turen til Chauk i 45 minutter til 1 time og derefter tage en bådtur op Tant Kyi bakke, en naturskønne bådtur over floden. Tant Kyi-pagoden antages at indvie fire dental relikvier af Gautama Buddha. Så tag bådturen tilbage og vende tilbage til Bagan. Spis frokost på den lokale restaurant. Besøg Nuy Bagan som Manuha Temple  med sin store Buddha billede sidder på en relativt lille skrin illustrerer melankoli et indelukket konge, Myingaba Gu Byauk Gyi  temple,  Mon stil tempel kendt for sine fine kalkmalerier bevaret af UNESCO, også for at opdage den illustreret stenplade på fire gamle burmesiske sprog. Besøg de hjemmelavede værksteder, hvor lokale folk lever i produktion af sojabønnepasta, blommens slik, cigarer i Nyaung U, som er den vigtigste by Bagan. Overhold livsstil for folk, der bor på lokale produkter. Solnedgang om natten i Pya Thet Gyi Temple  som er et dobbeltgravet monument. Overnatning i Bagan.

Dag 08: Vej til Mandalay

Efter morgenmaden afgang fra Bagan til Mandalay (133 km – 4 timer ca.) Besøg lokale landsbyer langs vejen. Stop ved Mount Popa  for nogle betagende fotomuligheder. Blandt de lokale landsbyboere Mount Popa er kendt som hjemsted for de ”NAT” ånder. Kendskab til historie og kultur i de 37 nats af Mt.Popa. Ankomst Mandalay om eftermiddagen reception på hotellet. Ankomme Mandalay om aftenen og  modtagelse på hotellet. Efter Amarapura, at spadsere langs broen U Bein  historiske og meget fotograferet, den længste bro i verden i teak bygget i 1851. Overnatning i Mandalay.

Dag 09: Mandalay og Mingun

Turisme i morges for at besøge Shwe Nan Daw Kyaung  (eller Gylden Palads Kloster) at undre sig en storslået traditionel træbygning og Pagoda Kuthodaw  (også det er kendt som den største bog i verden), Det består af 729 marmorplader indgraveret med buddhistiske skrifter, Nyd panoramaudsigt fra Mandalay-bakken. Om aftenen, overførsel til anløbsbro at nyde sejltur gennem Irrawaddy-floden til Mingun.  Båd turen tager omkring en time afhængig af tidevandet. Besøg Mingun Pathodawgyi, Pondawpaya, Settawya og den legendariske klokke Mingun  og den elegante pagoda Hsinbyume  med de udsmykkede 7 cirkulære terrasser. Så tilbage til båden til Mandalay. Overnatning i Mandalay.

Dag 10: Sagaing og Inwa

Om morgenen, besøg den Sagaing Bakke, hvor man kan se de hvide og guld Pagoder i søgen efter ro langs Irrawaddy-floden. Lær klosterlivet nonner på bakken. Besøg PagodaSwan Oo Ponyashin  og U Min Thone Sae. Overførsel til den antikke by Inwa  og ride en hest transport (Ponny-tramp) på klokketårnet Nanmyint, kloster Maha Aungmyae Bonzan  lavet med stuk mursten og kloster Bagayar, berømt for sine imponerende udsmykkede teak træ udskæringer. Retur til Mandalay.

Dag 11: Aften flyvning til Inle Sø

Morgen besøg i Mahamuni Pagoda, Mandalay mest sagnomspundne religiøse monument hvor du vil have en ærefrygt inspirerende billede af en Buddha billede dækket med chunky lag af guld folier  og besøg Kyauk Zit Tan  Det er meget interessant at gå rundt og opdage indviklet marmor håndværkere at lave billederne. besøg til en bladguld gør fabrikken at se udviklingen af gyldne blade, der er udformet at inddrive de monumenter og pagoder. Et besøg på Kongeslottet  og lokale marked Zey Gyo  vil fuldføre dit sidste besøg i Mandalay. Om eftermiddagen skal du flyve til Heho og derefter overføre til Nyaung Shwe. Overnatning i Nyaung Shwe.

Dag 12: Udflugt i Inle Sø

En udflugt med båd på Inle Lake vil omfatte at se de berømte ben-roere, los típicos jardines flotantes, typiske flydende haver, lokale fangst metoder og landsbylivet  på Ywa Ma ogNam Pam. Nyd en frokost på en lokal restaurant på søen. Se Phaungdaw Oo pagodenNga Phe Chaung Kloster. Overnat på søen eller i Nyaung Shwe.

Dag 13: Indein med madlavningsklassen

Efter morgenmaden, inden du begynder at besøge Indein, gå på menuen, du er interesseret i madlavning sammen med familien af restaurant. Besøg derefter de gamle pagoder Indein. Gå tilbage til restauranten og lær at lave mad, typisk Shan-mad og nyd med den lækre frokost. Så kan du besøge landsbyen Inn Paw Khone  hvor du kan opleve den livsstil med manuelt arbejde, om smede, sølvsmede, lokale vævere. Tilbage på hotellet og overnatning.

Dag 14: Flyv tilbage til Yangon    

Om morgenen efter morgenmad fra dit hotel, overfør med båd til molen for at besøge byen Nyaung Shwe. Besøg det lokale marked og Shwe Yan Pyae Kloster.  Frokost på Nyaung Shwe før overførsel til Heho lufthavn for at tage fly til Yangon.  Vores Yangon-chauffør vil vente på dig og køre dig til at besøge Chauk Htat Gyi, det tredje største hvile buddha billede i Myanmar. Overnatning i Yangon.

Dag 15: Afgang Yangon

Dagen er fri til at gøre nogle sidste minut shopping på Bogyoke Marked eller nyde panoramaudsigten af Sakura Tower. Overførsel til Yangon Internationale Lufthavn. Slutningen af turen.

FORLÆNGELSE TIL SKJULT KONGERIGE MRAUK U

Fra 525 € Per person uden internationale flyvninger
( for flere detaljer af hotelkategorierne, kontakt venligst via e-mail )

Dag 16: Fly til Sittwe, med båd til Mrauk U

Flyve til Sittwe og Overførsel til Sittwe anløbsbroen hvor den offentlige båd (5 timer) adresser til Mrauk U, hovedstaden i Rakhine i det 15. århundrede, da det havde stor rigdom og var en vigtig kommerciel havn. Rejsen på Kaladan-floden  tager dig op gennem gennem skiftende natur, mod bakken omkring Mrauk U. Byen har stor charme med er mange lokale markeder, massivt træ og bambushuse, kanaler, bakker og venlige mennesker. Nogle af de gamle pagoder og ruiner kan besøges til fods eller en hestevogn, bullock vogn eller køretøj fra byen. Ved ankomsten, check-in på dit hotel. Overnatning i Mrauk U.

Dag 17: Mrauk U

Efter morgenmad, besøge mest berømte er Shittaung Pagoda, måske den bedst bevarede pagoda, og hjem til omkring 80.000 hellige Buddha billeder. Tredive-tre mindre, stiger fra platform til platform,de estilo similar lignende i stil til Indonesiens Borobudur, flanker den store centrale stupa. Inde i pagoden er som en labyrint og det er fascinerende at vandre gennem de indre passager, beundrende reliefs og Buddha billeder i nicher. Besøg Andaw Pagoda, et otte sidet monument som er mindre end Shittaung, men med et lignende lineært layout. Modsat Shittaung, besøg Dukkanthein  ” Ordinering Hal “, en konstruktion af laterit og sandsten klodser der ligner en enorm bunker udefra. Nyd solnedgangen på Harre Taung Pagoda  Bakke. Overnatning i Mrauk U.

Dag 18: Chin Landsby

Efter morgenmad på hotellet, besøg Mrauk U Lokale marked  og Koe Thaung Temple. Så fortsæt med båd til Chin tatovering området og besøg tre Chin tatovering Landsbyer og en tur til hillstammen folk. Besøg et vævningsprojekt på Chin Landsby. Landsbyboerne har en meget grundlæggende livsstil. Nogle tatovering damer er meget stolte af deres ansigts tatovering design og glade for at tage stilling til fotografier. Landsbyboerne er meget varme og venlige mennesker. En madpakke er inkluderet. Tilbage til Mrauk U for din overnatning.

Dag 19: Flyv tilbage til Yangon

Tidlig morgen, Check ud på hotel og tag et kørsel til anløbsbro og Vende tilbage til Sittwe  med båd. Overførsel til Sittwe lufthavn til afgang fly til Yangon. Slutningen af turen.

Service inkluderet:

 • Beskrevet Rejse
 • Dansk guide/tysk vejlening eller engelske guider (afhænger af dit valg fra budgettet)
 • Zone Gebyrer (hvis du tager valget med guide)
 • Transporter med privat bil ifølge rejseplan
 • Båd i Inle Sø, i Mingun, Akauk Bakke
 • Elektriske cykler & hestevogn i Bagan
 • Offentlig båd i Mrauk U
 • Privat båd til Chin Villages
 • Kort tur med båd og hestevogn i Inwa (hvis du tager valget med guide)
 • Transporter fra lufthavn til hotel og omvendt
 • Hotel værelser med daglig morgenmad
 • Interne flyvninger
 • To oprensede drikkevand flasker og to forfriskning håndklæder per person per dag

Services Undtaget:

  • Måltider & Beverages
  • Dansk guide/tysk vejlening eller engelske guider (afhænger af dit valg fra budgettet)
  • Zone Gebyrer (hvis du tager valget uden guide)
  • Kort tur med båd og hestevogn i Inwa (hvis du tager valget uden guide)
  • Fly International
  • Personlige udgifter såsom mundstykker, kamera skat mv

Myanmar Timer

Myanmar Calendar

May 2021
M T W T F S S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Kontakt

No. 151, Kone Baung (1) Lane, Shwe Paukkan,
Yangon, Myanmar.
Call Us:+95 1 69 54 78, +95 1 69 54 79, +95 9 420 71 32 46
Mobile: +95 9 960 16 29 38
email: khin@batontours.com

Vores Partnere