24/7 Hours Online Support +95 9 960162938 khin@batontours.com

15 DAGE BURMA GRUPPEREIJSE

Afgange til rådighed – Forespørg venligst venligst

Fra konsultere prisen? Efterlad en besked til khin@batontours.com )

Steder at besøg: Yangon – Roca Dorada – Bago – Pindaya – Kalaw – trekking – Lago Inle – Sankar – Mandalay – Amarapura – Mingun – Sagaing – Ava – Mt.Popa – Bagan – Yangon (15Dage /14 Nætter)

Rejseplan Hverdagen

Dag 01: Ankomst i Yangon

Ved ankomsten til Yangon International Lufthavn  du vil blive mødt af vores chauffør og overført til dit hotel. Så, en vandretur der omfatter den gamle bymidte i kolonistil, den gyldne Sule Pagoda går tilbage mere end 2.600 år, fortsætte den berømte Strand Hotel, et godt eksempel på britisk kolonial arkitektur. Overnatning i Yangon.

Dag 02: Opdagelse af Yangon

Oplev den gyldne skønhed og historie i den hellige Shwedagon Pagoda. Blive overrasket over denne storslåede stykke gyldne arkitektur og en af de vidundere i verden. Besøg Chauk Htat Gyi Pagoda  med den gigantiske liggende Buddha. Tag smukke billeder af Karaweik have  og Bogyoke Markedet  hvor du kan finde smykker og traditionelle produktsalg ligesom hjemmesko, longyi, etc. Gå gennem Chinatown street 19 eftermiddag. Overnatning i Yangon.

Dag 03: Rute til Gylden Klippe (200 km)

Her til morgen, Vi vil samle op på dit hotel og kørsel til Kyaikhtiyo (200 km – 3 timer). Et stop på Krig II Mindesmærke Kirkegård  og frokost på Bago (din egen regning). Fortsæt til Gylden Klippe. Besøg Nga Thein Chaung  landsby. Ankommer Kyaikhtiyo om aftenen. Fra base camp (Kinpun Sakan), Det tager 45 minutter med åben lastbil til toppen af bjerget. Du bør tage de lyse baggages og sko at klatre op ad bjerget, da der kun vil være en nat i toppen. Tilbring eftermiddagen kende Pagoda Kyaiktiyo, et helligt valfartssted for buddhister. Det er forbløffende hvordan denne Pagoda 7,8 meter høj sammen med granit sten det siddepinde usikkert på en enkelt streng af hår af Buddha. Nyd panoramaudsigt over bjerget til floden Sittaung og dækning af frodige grønne træer. Indretning og nat i Kyaikhtiyo.

Dag 04: Bago – Heho – Kalaw (aften flyvning)

Nyd udsigten Kyaikhtiyo, stige ned fra bjerget med åben lastbil om morgenen til base camp. Så køre tilbage til Yangon. På vej, stopper ved Bago, den gamle hovedstad i det 15. århundrede. Besøg Shwemawdaw Pagoda, en af de mest æret pagoder i Myanmar,Shwe Tha Lyaung, Reclining Buddha billede smukkeste af Myanmar, Hin Thargone Pagoda, med sin legendariske repræsentation mandlige og kvindelige Hamsa, Slange Pagoda, Kyaikpun  med sine fire gigantiske billeder repræsenterer Buddha. Tilbage til Yangon og check-in på Yangon indenlandske lufthavn for at flyve til Heho. Ved ankomsten, overfør til Kalaw for natten.

Dag 05: Pindaya Huler

Efter morgenmaden, besøg det lokale marked og Kalaw by, og overførsel til Pindaya,  en lille stille by hvor besøge Pindaya huler med Buddha billeder i mange forskellige positioner. Besøg Sin Guang kloster og Parasol Handmade arbejder. Derefter køre til Nyaung Shwe, 70 kilometer vest for Taunggyi, hovedstaden i det sydlige Shan State. Ved ankomsten skal du besøge Nyaung Shwe lokale marked  og Shwe Yan Pyay kloster. Overnatning i Nyaung Shwe.

Dag 06: Til Inle Sø

En udflugt med båd på Inle Lake vil omfatte at se de berømte ben-roere, los típicos jardines flotantes, typiske flydende haver, lokale fangst metoder og landsbylivet  på Ywa Ma ogNam Pam. Nyd en frokost på en lokal restaurant på søen. Se Phaungdaw Oo pagodenNga Phe Chaung Kloster. Overnat på søen eller i Nyaung Shwe.

Dag 07: Sankar

Efter morgenmad på hotellet, besøg på Sankar (2 timer ca. ) med båd. Besøg 5 dage marked ved landsbyen Kyauk Daing ( Shan ) , de lever primært i keramiske værker. Som du går gennem landsbyen Sankar , du kan se fabrikken lokal ris mølle , ved oxcart hjul. uberørt kultur og traditionelle livsstil eller etniske grupper Pa- O og Intha beboede område omkring Sankar og Hmawbi. Det er en udflugt ned til søen med smuk natur, blomstrende træer og bosættelser punkter på begge sider af kanalen, som du kan se. Frokost og middag på lokale restauranter og overnatning Sø eller Nyaung Shwe .

Dag 08: Fly til Mandalay og besøg Amarapura, Mandalay Bakke og omgivelser

Fly til Mandalay, den sidste hovedstad de burmesiske konger. Efter Amarapura (Mandalay 12 km) for at besøge klosteret Mahagandayone, hvor omkring 800 munke lever, og en af de mest prestigefyldte klostre i Myanmar. Så en tur gennem den historiske bro U Bein  oprindeligt bygget i 1851 det er den bro teak længste i verden, det dækker en del af søen Taungthaman. Eftermiddag turisme fortsætter med at Shwe Nan Daw Kyaung (eller Gylden Palads Kloster) at undre sig en storslået traditionel træbygning og Pagoda Kuthodaw  (også det er kendt som den største bog i verden), Det består af 729 marmorplader indgraveret med buddhistiske skrifter, nyde solnedgangen fra Mandalay Bakken. Overnatning i Mandalay.

Dag 09: Mandalay og Mingun

Morgen besøg i Mahamuni Pagoda, Mandalay mest sagnomspundne religiøse monument hvor du vil have en ærefrygt inspirerende billede af en Buddha billede dækket med chunky lag af guld folier  og besøg til en bladguld gør fabrikken at se udviklingen af gyldne blade, der er udformet at inddrive de monumenter og pagoder. Et besøg på Kongeslottet  og lokale marked Zey Gyo  vil fuldføre morgen besøg. Om aftenen, overførsel til anløbsbro at nyde sejltur gennem Irrawaddy-floden til Mingun.  Båd turen tager omkring en time afhængig af tidevandet. Besøg Mingun Pathodawgyi, Pondawpaya, Settawya og den legendariske klokke Mingun  og den elegante pagoda Hsinbyume  med de udsmykkede 7 cirkulære terrasser. Så tilbage til båden til Mandalay. Overnatning i Mandalay.

Dag 10: Sagaing og Inwa

Om morgenen, besøg den Sagaing Bakke, hvor man kan se de hvide og guld Pagoder i søgen efter ro langs Irrawaddy-floden. Lær klosterlivet nonner på bakken. Besøg Pagoda Swan Oo Ponyashin  og U Min Thone Sae. Overførsel til den antikke by Inwa  og ride en hest transport (Ponny-tramp) på klokketårnet Nanmyint, kloster Maha Aungmyae Bonzan  lavet med stuk mursten og kloster Bagayar, berømt for sine imponerende udsmykkede teak træ udskæringer. Retur til Mandalay.

Dag 11: Vej til Bagan

Efter morgenmaden afgang fra Mandalay  til Bagan (133 km – 4 timer ca.). Undervejs, besøge Popa Bjerg  (nogle 55 km fra Bagan) som det er kendt som hjem for de ånder “NATS“. Kendskab til historie og kultur i de 37 Nats af Mt.Popa  og tage fantastiske billeder. Ankommer Bagan om eftermiddagen og reception på hotellet. Hvis tiden tillader det, du ville ha en chance for å nyte solnedgangen med båd i Ayeyarwady floden. Overnatning i Bagan.

Dag 12: Bagan Temples

Højdepunkter på formiddagens tur inkluderer Shwezigon Pagoda – prototypen af pagoder i Myanmar,Wetkyi In Gu Byauk Gyi, templet med sin fine kalkmalerier tempera der skildrer livshistorier af Buddha,og Ananda Temple  mere æstetisk smukke monument i Bagan. Nyd frokost på en restaurant ved floden. Om eftermiddagen besøger en workshop for håndværkere at opdage den indviklede proces med at gøre lacquerware. Fortsæt til Manuha Temple med sin store Buddha billede sidder på en relativt lille skrin illustrerer melankoli et indelukket konge. Nanbaya Temple  med sin bemærkes perforeret vinduer og friser det er en enestående sandsten monument, Det siges at have været residens for kong Manuha. Næste er den Myingaba Gu Byauk Gyi Temple, Mon stil tempel kendt for sine fine kalkmalerier bevaret af UNESCO. Et besøg på pagode Shwesandaw  et perfekt sted at nyde en storslået solnedgang afslutter dagen. Overnatning i Bagan.

Dag 13: Rul elektriske cykler i Bagan

Efter morgenmaden omkring 8:00 3 timer touring cykler vil begynde på hotellet at besøge Old Bagan Shwegugyi, Dhammayangyi y Thetbyinyu templer  på tværs af vejen fra oksekærre at få en anden rejseoplevelse gennem monumenter i Bagan. Tag en pause på den lokale cafe at have kolde drikke i skyggen. Retur til hotellet. Om eftermiddagen, tage turen med hestevogn af folket Taung Phee  og besøge klosteret Nat Laung Kyang  og nyde solnedgangen på Bu Paya. Retur til hotellet. Overnatning i Bagan.

Dag 14: Flyv tilbage til Yangon

Transfer til lufthavn for flyvning Lavet til Rangoon. Vores chauffør vil møde dig og køre dig til dit hotel. Besøg Bogyoke Marked, hvor du kan finde berømte jade centre og Yangon smykker salg, samt traditionelle produkter Myanmar ligesom hjemmesko longyis etc. Efter frokost på en lokal restaurant besøg til Chauk htat Gyi  den tredjestørste tilbagelænet billede i Myanmar. Stop for fotos på Kandawgyi Have, featuring Karaweik Hal, en flydende kongelig pram med sin baggrund af frodige træer og en idyllisk sø. Så til den massive Shwedagon-pagoden, en af de vidundere i verden, kendt for sin religiøse betydning, kunstnerisk skønhed og dens tilknytning til Myanmar kultur. Om eftermiddagen en vandretur i Chinatown. Overnatning i Yangon.

Dag 15: Afgang Yangon

Dagen er fri til at gøre nogle sidste minut shopping på Bogyoke Marked eller nyde panoramaudsigten af Sakura Tower. Overførsel til Yangon Internationale Lufthavn. Slutningen af turen.

Service inkluderet:

 • Guide service langs rejsen
 • Beskrevet Rejse
 • Transporter med privat bil ifølge rejseplan
 • Zone gebyrer pr. Rejseplan
 • Transporter fra lufthavn til hotel og omvendt
 • Hotel værelser med daglig morgenmad
 • Interne flyvninger
 • Åben lastbil op / ned Gylden Klippe (hvis du tager valget med guide)
 • Båd i Inle Sø, i Mingun
 • Kort tur med båd og hestevogn i Inwa
 • Elektriske cykler & hestevogn i Bagan

Services Undtaget:

  • Måltider & Beverages
  • Fly International
  • Tips
  • Åben lastbil op / ned Gylden Klippe (hvis du tager valget uden guide)
  • Kort tur med båd og hestevogn i Inwa (hvis du tager valget uden guide)

Myanmar Timer

Myanmar Calendar

May 2021
M T W T F S S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Kontakt

No. 151, Kone Baung (1) Lane, Shwe Paukkan,
Yangon, Myanmar.
Call Us:+95 1 69 54 78, +95 1 69 54 79, +95 9 420 71 32 46
Mobile: +95 9 960 16 29 38
email: khin@batontours.com

Vores Partnere