24/7 Hours Online Support +95 9 960162938 khin@batontours.com

11 DAGE BURMA FOTOGRAFISK TRIP

Fra konsultere prisen? Efterlad en besked til khin@batontours.com )

Steder at besøg: Yangon – Bagan – Mt.Popa – Mandalay – Amarapura – Mingun – Sagaing – Ava – Inle Sø – Sankar – Yangon (11Dage /10 Nætter)

Rejseplan Hverdagen

Dag 01: Ankomst i Yangon

Ved ankomsten til Yangon International Lufthavn  du vil blive mødt af vores chauffør og overført til dit hotel. Så, en vandretur der omfatter den gamle bymidte i kolonistil, den gyldne Sule Pagoda går tilbage mere end 2.600 år, fortsætte den berømte Strand Hotel, et godt eksempel på britisk kolonial arkitektur. Overnatning i Yangon.

Dag 02: Udflugter i Yangon og fly til Bagan

Møder kl. 5 i lobbyen og på vej til Shwedagon pagoden (morgenmad i boks kan leveres). Efter 2 timer i Shwedagon på vej til togstationen at tage en rundrejse tur. Ved tilbagesendelsen stop på Danyingon marked  i Insein og så tur tilbage til Yangon. Gratis og let om eftermiddagen. Om aftenen, møde på kontoret til de første fotokriterier og så overførsel til lufthavnen til flyvningen til Bagan. Ved din ankomst, Overførsel og check-in på dit hotel. Overnatning i Bagan.

Dag 03: Bagan Templer

Solopgang i Bagan oven på Bu Le Thi Tempel, derefter på vej til klosteret at få billeder af modellerings munke.  Efter det, besøg Nyaung U marked for nogle billeder af travle handling, få de forskellige perspektivvisninger Bagans tempel i det gamle Bagan-område p såsomSulamuni  ogHtilominlo Templer. Efter frokost på en lokal restaurant, vende tilbage til hotellet for en pause. Om aftenen, besøg af hestekort til Taung Phee  Landsby fotoet omgiver landsbyen og solnedgang fra Pyatthadargyi Tempel.  Overnatning i Bagan.

Dag 04: Bagan Templer

Denne tidlige morgen, overførsel til Bagan visningstårn til solopgangen. Tilbage til hotellet til morgenmaden. Efter hvile nogle få timer, tag en bådtur til Tan Kyi bakken  placeret over floden Ayeyrarwaddy. Besøg den lokale landsby og berømte pagoda. Tilbage til Bagan. Om aftenen, besøg pagoder og templer i New Bagan. Overnatning i Bagan.

Dag 05: Fra Bagan til Mandalay

Efter morgenmaden afgang fra Bagan til Mandalay (133 km – 4 timer ca.) Besøg lokale landsbyer langs vejen. Stop ved Mount Popa  for nogle betagende fotomuligheder. Blandt de lokale landsbyboere Mount Popa er kendt som hjemsted for de ”NAT” ånder. Kendskab til historie og kultur i de 37 nats af Mt.Popa. Ankomst Mandalay om eftermiddagen reception på hotellet. Efter Amarapura, at spadsere langs broen U Bein  historiske og meget fotograferet, den længste bro i verden i teak bygget i 1851. Overnatning i Mandalay.

Dag 06: Mandalay og Mingun

Morgen besøg i Mahamuni Pagoda, Mandalay mest sagnomspundne religiøse monument hvor du vil have en ærefrygt inspirerende billede af en Buddha billede dækket med chunky lag af guld folier. Efter det, overførsel til anløbsbro at nyde sejltur gennem Irrawaddy-floden til Mingun.  Båd turen tager omkring en time afhængig af tidevandet. Besøg Mingun Pathodawgyi, Pondawpaya, Settawya og den legendariske klokke Mingun  og den elegante pagoda Hsinbyume  med de udsmykkede 7 cirkulære terrasser. Så tilbage til båden til Mandalay. Eftermiddag turisme fortsætter i Shwe Nan Daw Kyaung (eller Gyldne Palads Kloster) at undre sig en storslået traditionel træbygning og Pagoda Kuthodaw  (også det er kendt som den største bog i verden), bestående af 729 marmorplader indgraveret med buddhistiske skrifter, nyde solnedgangen fra bakken Mandalay. Overnatning i Mandalay.

Dag 07: Sagaing og Inwa

Om morgenen, besøg den Sagaing Bakke, hvor man kan se de hvide og guld Pagoder i søgen efter ro langs Irrawaddy-floden. Lær klosterlivet nonner på bakken. Besøg Pagoda Swan Oo Ponyashin  og U Min Thone Sae. Overførsel til den antikke by Inwa  og ride en hest transport (Ponny-tramp) på klokketårnet Nanmyint, kloster Maha Aungmyae Bonzan  lavet med stuk mursten og kloster Bagayar, berømt for sine imponerende udsmykkede teak træ udskæringer. Retur til Mandalay.

Dag 08: Til Inle Sø

Flyv til Heho, derefter en overførsel til Inle Sø. På den måde, kan du besøge Nyaung Shwe. Nyaung Shwe marked  og Shwe Yan Pyay  kloster. Overfør med båd til Inle Sø. En udflugt med båd på Inle Lake vil omfatte at se de berømte ben-roere, los típicos jardines flotantes, typiske flydende haver, lokale fangst metoder og landsbylivet  på Ywa Ma ogNam Pam. Nyd en frokost på en lokal restaurant på søen. Se Phaungdaw Oo pagoden, Nga Phe Chaung Kloster. Overnat på søen eller i Nyaung Shwe.

Dag 09: Sankar

Efter morgenmad på hotellet, besøg på Sankar (2 timer ca. ) med båd. Besøg 5 dage marked ved landsbyen Kyauk Daing ( Shan ) , de lever primært i keramiske værker. Som du går gennem landsbyen Sankar , du kan se fabrikken lokal ris mølle , ved oxcart hjul. uberørt kultur og traditionelle livsstil eller etniske grupper Pa- O og Intha beboede område omkring Sankar og Hmawbi. Det er en udflugt ned til søen med smuk natur, blomstrende træer og bosættelser punkter på begge sider af kanalen, som du kan se. Frokost og middag på lokale restauranter og overnatning Sø eller Nyaung Shwe.

Dag 10: Flyv tilbage til Yangon

Overførsel til Heho lufthavn til flyvningen tilbage til Yangon. Vores chauffør vil møde dig og køre dig til dit hotel. Resten af dagen er fri til at forfølge dine individuelle interesser. Overnatning i Yangon.

Dag 11: Afgang Yangon

Dagen er fri til at gøre nogle sidste minut shopping på Bogyoke Marked eller nyde panoramaudsigten af Sakura Tower. Overførsel til Yangon Internationale Lufthavn. Slutningen af turen.

Service inkluderet:

 • Beskrevet Rejse
 • Dansk guide/tysk vejlening eller engelske guider (afhænger af dit valg fra budgettet)
 • Zone Gebyrer (hvis du tager valget med guide)
 • Transporter med privat bil ifølge rejseplan
 • Båd i Inle Sø, i Mingun, i Bagan
 • Cirkulært tog i Yangon
 • Elektriske cykler & hestevogn i Bagan
 • Kort tur med båd og hestevogn i Inwa (hvis du tager valget med guide)
 • Transporter fra lufthavn til hotel og omvendt
 • Hotel værelser med daglig morgenmad
 • Interne flyvninger
 • To oprensede drikkevand flasker og to forfriskning håndklæder per person per dag

Services Undtaget:

  • Måltider & Beverages
  • Dansk guide/tysk vejlening eller engelske guider (afhænger af dit valg fra budgettet)
  • Zone Gebyrer (hvis du tager valget uden guide)
  • Kort tur med båd og hestevogn i Inwa (hvis du tager valget uden guide)
  • Fly International
  • Personlige udgifter såsom mundstykker, kamera skat mv

Myanmar Timer

Myanmar Calendar

May 2021
M T W T F S S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Kontakt

No. 151, Kone Baung (1) Lane, Shwe Paukkan,
Yangon, Myanmar.
Call Us:+95 1 69 54 78, +95 1 69 54 79, +95 9 420 71 32 46
Mobile: +95 9 960 16 29 38
email: khin@batontours.com

Vores Partnere